Qui som?

Dictapp és una aplicació de km 0: un projecte que neix a les aules catalanes i decidim tirar endavant tres professionals de diferents sectors que aportem cadascun allò que millor sabem fer, amb l’objectiu de crear una eina que de veritat sigui útil, que posi la tecnologia digital al servei dels docents i marqui una diferència en l’aprenentatge de la nostra llengua.

Xavier Breil i Miret

Director general, creador de Dictapp i autor dels continguts

Docent d’educació secundària, on imparteix classes de llengua catalana i d’anàlisi de mitjans. També fa formació de formadors sobre continguts d’educació en comunicació. Va aconseguir el Premi nacional d’investigació pedagògica i experiències didàctiques.

És autor de diversos materials pedagògics en format paper, web i vídeo: ha creat el contingut de webs, articles i guies didàctiques i ha escrit i dirigit un DVD sobre llenguatge audiovisual per a la revista digital AulaMèdia; ha creat continguts impresos i digitals de llengua catalana i altres matèries per a educació secundària, educació primària i batxillerat, per a l’Editorial Barcanova; i ha estat coautor dels continguts digitals del Programa de Salut Integral amb l’ICE de la UAB.

Anna Domènech

Cofundadora i Responsable de comunicació

Directora de Marca a l´agència de Publicitat Grey, treballa en el món de la publicitat i la comunicació des de fa quasi 20 anys, liderant grans comptes internacionals i projectes en línia. Ha estat fortament involucrada en la seva carrera professional en molts projectes de comunicació amb i per a nens. “Vaig col·laborar en el projecte de Dictapp des de l´origen, perquè el projecte del Xavi em va semblar atractiu, refrescant i fascinant des de l´inici. Suposava un repte revolucionar l´aprenentatge de l´ortografia catalana des del contingut i continent”.

Parfait Atchadé Adelomou

Cofundador i Expert en Tecnologies de la Informació

Emprenedor, investigador, soci creador de diverses empreses basades en tecnologies de la informació, educació i salut, conferenciant, mentor i professor de la Business Engineering School La Salle – Ramon Llull, on imparteix classes de Màster de Gestió de la Tecnologia. Va ser premiat diversos cops per COETC (Collegi Oficial de Enginyers de Telecomunicació de Catalunya), Microsoft, Banesto Pymes,…

 

És coautor de diversos materials pedagògics i plans d’estudis en format paper i digital.

 

És enginyer de telecomunicació amb diversos MBA. Ara col·labora amb GR-SETAD (Grup de Recerca en Sistemes Electrònics, de Telecomunicacions i Anàlisi de Dades) sobre temes d’investigació en Intel·ligència Artificial, Ciència de Dades, Anàlisi de Dades Intel·ligents i Grans Dades.

L'equip

Elisabeth Breil

Disseny gràfic

Fa més de quinze anys que treballa creativament en el mitjà audiovisual, fent grafisme (motion graphics) per a televisió, publicitat, documentals, museus, esdeveniments, webs i vídeos institucionals i ha col·laborat amb diversos mitjans com TV3, TVE, MediaPro, El Terrat de Produccions, Vodafone, Antena 3, Cuatro tv, Canal Sur o Planeta. Des de fa un temps es dedica també al disseny web.

 

http://elisabethbreil.com

Enric Codina

Coautor dels continguts

Docent d’educació secundària a l’Escola Sadako de Barcelona on imparteix classes de llengua catalana, llengua castellana i francès. També imparteix classes al Màster de professorat de la UAB. Té 25 anys d’experiència en el món de l’educació. En el dia a dia es pregunta com fer que els seus alumnes puguin millorar l’ús que fan de la llengua, entenent que aquesta és una eina canviant i que cal acostar la llengua que ensenya l’escola als usos que en fan els joves. Apassionat del món dels llibres, creu que la lectura i les propostes expressives que se’n deriven són una bona eina per avançar en aquesta fita.

Júlia Ferrer

Coautora de continguts

És llicenciada en Filologia Catalana i va obtenir la suficiència investigadora en el programa de doctorat en Didàctica de la Llengua de la UB. Té experiència en docència universitària (Facultat de Formació del Professorat de la UB, Estudis d’Arts u Humanitats de la UOC) i actualment és professora de Llengua Catalana i Literatura en els nivells d’ESO i Batxillerat al Liceu Francès de Barcelona. Forma part del Grup de Recerca Poció (poesia i educació), de la UB. Entre les seves publicacions hi ha articles de didàctica,  traduccions de novel·la francesa, crítica literària i creació poètica.

Anfibic

Responsable del desenvolupament tècnic

Som una agència de disseny, desenvolupament web i màrqueting digital, especialitzada en projecte online a mida per tal d’obtenir els millors resultats. Programem la teva idea, ideem el teu web.

https://www.anfibic.com/

 

Alicia Rodríguez

Directora tècnica

Desenvolupadora especialitzada en desenvolupaments backend i en la creació i manteniment d’API’s

https://aliciarodriguez.me/

Update

Disseny Web

www.update.es

Jaume García

Grafista

Grafista amb una llarga experiència en el món de la imatge publicitària i d’empresa. Creació del logo de Dictapp i imatge corporativa.

Pots ser tu

Joan Carles Villalonga

Coautor de continguts i assessor en varietat dialectal

Llicenciat en filologia catalana i Màster en Correcció i Assessorament Lingüístic. Bibliotecari, lingüista i editor, ha treballat entre d’altres al Termcat, al projecte de recerca Scripta i projecció dialectal de Joan Veny i a Edicions de la Universitat de Barcelona. És autor de diversos llibres i articles sobre dialectologia, fitonímia i textos antics catalans.

Open Mind Systems

Responsable de la segona fase tècnica

Open Mind Systems aporta a Dictapp la seva experiència en creació i manteniment de producte per fer-ne un producte i servei eficient i atractiu per als seus clients finals.

openmindsystems.com

Natxo Moral

Supervisor continguts versió valenciana

Professor de Llengua catalana i Cultura audiovisual en l’ESO i el Batxillerat al País Valencià. Llicenciat en Filologia Catalana, DEA en Didàctica de la Llengua i la Literatura i Màster en Educació i TIC. És autor d’alguns llibres de text i propostes didàctiques. Els seus camps principals d’interés són la promoció de la lectura, la incorporació de les TIC a l’ensenyament de la llengua i la literatura i la formació en educació mediàtica dels estudiants.

Norma Sánchez

Coautora dels continguts

Filòloga hispànica i docent en actiu a Secundària de Llengua castellana amb llarga experiència a les aules.

Dictapp

als mitjans

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació d'aquestes galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç si voleu més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies