Llicències

Dictapp es comercialitza a partir de llicències individuals per a cada usuari. Les llicències poden ser anuals o mensuals. En el cas de les escoles, és el mateix centre qui gestiona la compra de les llicències i les llicències d’alumne van relacionades amb la corresponent llicència de docent.

També es poden comprar llicències per a ús particular.

Per a escoles noves

2

MESOS
de prova

gratuïts

Llicències per

escoles

Escola

1-200*

Alumnes

mensual

1, 0

per alumne

* Mínim de 3 mesos

anual

13, 0

per alumne

IVA inclòs

* Consulteu condicions mínimes de contractació

Escola

+200

Alumnes

IVA inclòs

mensual

1,0 0

per alumne

* Mínim de 3 mesos

anual

10, 0

per alumne

Docents

Llicències gratuïtes

Els comptes de docents són de franc i de nombre il·limitat per a cada escola. La llicéncia anual són 12 mesos naturals i comencen a comptar a partir de la data de contractació.

Els resultats de dictats i activitats dels usuaris i dels grups es guardaran d’un any per l’altre perquè els docents les puguin consultar, tant en cas de llicències mensuals que només durin durant el curs escolar com en les llicències anuals.

Llicències

particulars

Alumne

bimensual

3, 0

per alumne

IVA inclòs

anual

17, 0

per alumne

IVA inclòs

La llicència anual són 12 mesos naturals i comencen a comptar a partir de la data de contractació. Els resultats de dictats i activitats dels usuaris es guardaran d’un any per l’altre, tant en cas de llicències mensuals com en les llicències anuals.

Vull comprar una llicència particular*

*Introduïu les dades i ens posarem en contacte amb vosaltres per fer el pagament

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació d'aquestes galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç si voleu més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies