Política de privacitat

  1. Titularitat del lloc web i els serveis oferts

KYOJU APPS S.L. (d’ara endavant KYOJU) és la titular de la pàgina web www.dictapp.cat: és un lloc d’internet dedicat a oferir serveis relatius a l’aplicació digital DICTAPP.CAT a escoles i públic en general.

KYOJU està inscrita al Registre Mercantil de Barcelona amb el CIF B67038471.

 

  1. Protecció de dades de caràcter personal

En compliment del que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), KYOJU l’informa que les dades personals facilitades a KYOJU per l’usuari, ja sigui a través del lloc web o de qualsevol altra manera, quedaran incorporades a un fitxer propietat de KYOJU APPS SL, que garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades.

L’usuari podrà exercir els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades segons el que estableixen els articles 15 i 16 de la LOPD dirigint la seva sol·licitud per escrit (correu electrònic o fax) a info@dictapp.cat.

KYOJU recull les dades de caràcter personal dels usuaris per poder prestar els serveis oferts en el Lloc Web, per elaborar perfils d’usuaris amb la intenció de millorar i personalitzar els serveis, i amb fins comercials, publicitaris i formatius, així com per realitzar enquestes . En el cas que les dades recollides s’anessin a utilitzar per a finalitats diferents de les anteriorment exposades, KYOJU sol·licitarà el consentiment exprés i per escrit de l’usuari.

KYOJU ha adoptat les mesures tècniques necessàries per garantir la seguretat d’aquestes dades i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb el que estableix el Reglament de Mesures de Seguretat dels Fitxers Automatitzats que continguin Dades de Caràcter Personal, aprovat pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.

KYOJU es compromet a guardar secret sobre les dades de caràcter personal facilitades per l’usuari, de manera que, llevat que així se li exigeixi legalment, no facilitarà ni cedirà aquesta informació a altres persones sense el consentiment previ i per escrit de l’usuari.

 

  1. Menors d’edat

Els continguts del lloc web estan dirigits a persones majors d’edat. KYOJU no pretén obtenir dades de persones menors d’edat. Quan KYOJU tingui coneixement que hi ha en el seu fitxer dades de caràcter personal d’un menor, procedirà immediatament a cancel·lar-les. Es considera menors davant la LOPD només fins als 14 anys. Art. 13 RD 1720/2007.

 

  1. Propietat industrial i intel·lectual

Tots els continguts, imatges, dissenys, dibuixos, logotips, marques i qualsevol altre element o signe distintiu que aparegui o pugui aparèixer en el futur en el Lloc Web són titularitat de KYOJU. L’usuari utilitzarà els serveis del lloc web respectant les titularitats i la utilització dels serveis no li atorgarà cap dret en relació amb els continguts del Lloc Web.

Qualsevol reproducció, distribució o transformació dels continguts del lloc web que no hagi estat expressament autoritzada pel titular dels mateixos constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat industrial i intel·lectual.

KYOJU és la titular en exclusiva dels drets d’explotació del lloc web, de manera que qualsevol reproducció de la totalitat o part del mateix ha d’estar expressament autoritzada per KYOJU i ha de contenir la següent informació: Copyright © KYOJU APPS SL

 

  1. Garanties i responsabilitats

KYOJU ha posat tot el seu esforç en què la informació del lloc web sigui precisa i estigui actualitzada. No obstant això, KYOJU no garanteix ni es fa responsable de l’exactitud i actualització dels continguts del Lloc Web. KYOJU no es responsabilitza de cap error o omissió en els continguts del lloc web i es reserva el dret a modificar aquests continguts en qualsevol moment i sense previ avís.

KYOJU no es fa responsable dels errors o fallades en el funcionament del Lloc Web, siguin intrínsecs o siguin deguts a les característiques i limitacions d’Internet. L’usuari assumeix qualsevol risc derivat de la utilització d’Internet, inclosa la possible transmissió de virus informàtics. KYOJU no garanteix el funcionament ininterromput dels serveis del lloc web i no serà responsable dels danys i perjudicis que puguin derivar de la interrupció dels serveis. En particular, KYOJU no serà responsable en circumstàncies de força major com ara incendis, vagues i talls en el subministrament elèctric o qualsevol altre succés imprevisibles o inevitables.

En tot cas, KYOJU només serà responsable dels danys i perjudicis que s’haguessin previst o que s’haguessin pogut preveure en el moment de la utilització del lloc web per l’usuari, i que siguin conseqüència directa i necessària de la infracció per negligència greu de obligacions contractuals substancials.

El fet que el lloc web descrigui o presenti determinats productes o serveis no implica un compromís de KYOJU que els mateixos estaran disponibles per a l’usuari.

L’exclusió de responsabilitats i garanties descrites en aquest apartat s’aplicarà a KYOJU i també als seus administradors, directius, empleats i representants.

 

  1. Llei aplicable i jurisdicció competent

Les condicions d’ús del lloc web contingudes en aquest Avís Legal, així com les relacions entre l’usuari i KYOJU, es regiran i interpretaran d’acord amb les lleis espanyoles. Per a la solució de qualsevol conflicte que pogués suscitar-se, l’usuari i KYOJU se sotmeten expressament a la competència i jurisdicció dels jutjats i tribunals de la ciutat de Manresa, renunciant expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.

 

Copyright © KYOJU APPS, S.L.

Tots els drets reservats

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació d'aquestes galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç si voleu més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies