Qui som?

Xavier Breil i Miret

Director general, fundador i autor dels continguts

Docent d’educació secundària a l’Escola Sadako de Barcelona on imparteix classes de llengua catalana i d’anàlisi de mitjans. També fa formació de formadors sobre continguts d’educació en comunicació. Va aconseguir el Premi nacional d’investigació pedagògica i experiències didàctiques.

És autor de diversos materials pedagògics en format paper, web i vídeo: ha creat el contingut de webs, articles i guies didàctiques i ha escrit i dirigit un DVD sobre llenguatge audiovisual per a la revista digital AulaMèdia; ha creat continguts impresos i digitals de llengua catalana i altres matèries per a educació secundària, educació primària i batxillerat, per a l’Editorial Barcanova; i ha estat coautor dels continguts digitals del Programa de Salut Integral amb l’ICE de la UAB.

Anna Domènech

Cofundadora i Responsable de comunicació

Directora de Marca a l´agència de Publicitat Grey, treballa en el món de la publicitat i la comunicació des de fa quasi 20 anys, liderant grans comptes internacionals i projectes en línia. Ha estat fortament involucrada en la seva carrera professional en molts projectes de comunicació amb i per a nens. “Vaig  col·laborar en el projecte de Dictapp des de l´origen, perquè el projecte del Xavi em va semblar atractiu, refrescant  i fascinant des de l´inici. Suposava un repte revolucionar l´aprenentatge de l´ortografia catalana des del contingut i continent”.

Parfait Atchadé Adelomou

Cofundador i Expert en Tecnologies de la Informació

Emprenedor, investigador, soci creador de diverses empreses basades en tecnologies de la informació, educació i salut, conferenciant, mentor i professor de la Business Engineering School La Salle – Ramon Llull, on imparteix classes de Màster de Gestió de la Tecnologia. Va ser premiat diversos cops per COETC (Collegi Oficial de Enginyers de Telecomunicació de Catalunya), Microsoft, Banesto Pymes,…

És coautor de diversos materials pedagògics i plans d’estudis en format paper i digital.

És enginyer de telecomunicació amb diversos MBA. Ara col·labora amb GR-SETAD (Grup de Recerca en Sistemes Electrònics, de Telecomunicacions i Anàlisi de Dades) sobre temes d’investigació en Intel·ligència Artificial, Ciència de Dades, Anàlisi de Dades Intel·ligents i Grans Dades.

Elisabeth Breil

Disseny gràfic

Fa més de quinze anys que treballa creativament en el mitjà audiovisual, fent grafisme (motion graphics) per a televisió, publicitat, documentals, museus, esdeveniments, webs i vídeos institucionals i ha col·laborat amb diversos mitjans com TV3, TVE, MediaPro, El Terrat de Produccions, Vodafone, Antena 3, Cuatro tv, Canal Sur o Planeta. Des de fa un temps es dedica també al disseny web.

http://elisabethbreil.com

Open Mind Systems SL

Empresa especialitzada en solucions Cloud

Open Mind Systems aporta a Dictapp la seva experiència en creació i manteniment de producte per fer-ne un producte i servei eficient i atractiu per als seus clients finals.
openmindsystems.com

logo_hopper
Responsable tècnic de la primera part del projecte

Agència de comunicació digital, desenvolupament de webs, apps i e-commerce.

www.hopper.es

Per a més informació: info@dictapp.cat